divendres, 16 de novembre del 2012

Mami-manualitat amb feltre

La veritat és que mai que estat gaire destra amb les manualitats, però des que tinc fills que tinc moltes ganes de fer cosetes, així que m'he posat amb el feltre i he provat de fer un fermall.

No és que estigui gaire orgullosa del resultat, però per a ser el primer cop, em dono per satisfeta i amb moltes ganes de seguir practicant per a millorar (sobretot pel que fa al tall).




El resultat a falta d'enganxar






1 comentari :

  1. hola, som unes noies em les diferents activitats, artesanies reciclades i ara venDa de roba de segona mà de diferents talles per bebes i/o nens i nenes, recollim diners per colaborar amb les despeses d'una petita ONG de barcelona que porta material ortopèdic i sanitari a nens d' orfanats i hospitals de Chernovil on encara el desastre nuclear de fa molt anys, fa estralls.
    Si estas interessada a adquirir alguna cosa i al mateix temps amb el fet ajudar a la nostre causa posat en contacte amb mi. el meu blog es www.orenetaipipiripip.blogspot.com . El meu correu oreneta.i.pipiripip.gmail.com. També podem quedar un dia i fer-ho per més mares.

    ResponElimina