divendres, 18 d’octubre del 2013

Pastís de formatge

Feia moooolt que no publicava una entrada i és que tinc molts projectes començats, però cap acabat per a ensenyar-vos. Prometo que ben aviat us mostraré les cosetes en què estic treballant. M'estic posant les piles! :)

Avui, però, l'entrada va de receptes, concretament del pastís de formatge que vaig fer ahir a la tarda. Una recepta ben senzilla, doncs amb la princesa voltant i obrint armaris a la cuina, no podia fer res complicat.

Ingredients:

- 3 iogurts naturals
- 3 ous (L)
- 150 gr de sucre
- 50 gr de farina
- 1 terrina de formatge (tipus philadelphia)

Tot ben remenat i al forn a uns 200º durant 3/4 d'hora, fins que quedi dauradet.


Com ja us vaig dir, el meu forn és de gas butà, així que el vaig deixar 3/4 d'hora a baix i 10 minutets només a dalt. Quan punxant amb un escuradents vaig veure que sortia sec i que començava a estar dauradet, el vaig treure.

Un cop refredat, el vaig posar a la nevera. Avui l'hem provat i ha quedat boníssim (i això que el formatge i jo...). El príncep l'ha volgut amb melmelada de maduixa per sobre i li ha encantat.



Perdoneu la qualitat de les fotos, vaig tirar de mòbil.

Bon profit!

2 comentaris :

  1. En prenc nota per fer-lo a casa, que jo sé d'un a qui li encanten!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs! És molt fàcil i ràpid de fer i queda boníssim!

      Elimina