divendres, 15 de febrer del 2013

Cuixetes de pollastre amb patates

Avui, podem dir que m'he estrenat amb la Chef-O-Matic que em van portar els Reis (bé, no és del tot cert, vaig fer un intent de coca que no va tenir el resultat esperat, però després vaig saber que els temps del receptari són desmesurats) i clar, he començat amb una recepta senzilleta, no fos cas...

Ingredients:

Cuixetes de pollastre (una safata, hi sortien 10)
2 patates (grandetes)
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Orenga (també hagués posat farigola, però no en tenia)
1 full de llorer
Vi blanc



Tirar un rajolí d'oli, el just per cobrir la cubeta.
Posar les patates tallades (tipus com per truita) i tirar una mica de sal

Salpebreu les cuixetes, tirar l'orenga i posar-les a la cubeta de manera que toquin la paret. Posar el full de llorer i un raig de vi blanc.

Programa 91 i 2 horetes. Estava boníssim tot, però les patates en particular, estaven de mort! La propera vegada hi posaré més, perquè he vist que hi caben perfectament.


Abans
Després
A taula!


divendres, 1 de febrer del 2013

Cuineta improvisada

Aquesta tarda ha estat una d'aquelles tardes que volem jugar a tot i a res, no sé si m'enteneu... es nota que és divendres i el cansament es fa notar.

Tots els estris de cuina escampats a terra i la gràcia (es veu) era llançar-los sense solta ni volta i clar, la petita començava a queixar-se. D'estris, en tenim molts, el que no tenim és cuineta; de fet, és el regal que volem fer a la nostra filla pel seu primer aniversari, ideal perquè hi podran jugar els dos, així que he pensat que com que la cuineta encara trigarà uns dies, podríem improvisar-ne una amb una caixa de cartró. La idea ha agradat moltíssim i el resultat encara més!

Me l'hagués pogut currar una mica més, però tenint en compte que l'he fet en 10 minuts amb el que tenia a l'abast en aquell moment, no està malament, oi? :)




Apa, el sopar ja és a punt! :)

"Social Toy"

Fa un moment he conegut un projecte molt maco gràcies a Mamma Proof . Es diu "Social Toy" i va néixer a Barcelona de la idea de dues mares assídues al Parc infantil de Passeig Sant Joan, entre els carrers de  Còrsega i Rosselló.

Perquè anar cada dia al Parc carregats de joguines?
Què passaria si es deixés una caixa de joguines que pertanyés a tots els nens del parc?

Van comprar una caixa i joguines, les van marcar amb el nom "Social Toy" i una petita explicació del funcionament i les van deixar al Parc.

Ja us imaginareu que l'inici va ser complicat i van desaparèixer algunes joguines i fins i tot un dia, la caixa, però aquestes mares no van desistir i el que va començar com una iniciativa de dues mares es va convertir en la iniciativa de tot el parc i ja disposen de dues caixes!

Tan de bo aquesta iniciativa s'estengui a altres parc i molts nens puguin gaudir de Social Toys!

Us animeu? ;)