divendres, 21 de juny del 2013

Nou portanadons: el Suppori

La princesa i jo estem encantades de la vida amb el nou portanadons: el Suppori. Moltes ja el coneixereu, però per les que no, us diré que és súper pràctic, que pesa només 80 gr i plegat hi cap dins la bossa, que està fabricat al Japó, és de teixit de punt i es pot fer servir des que el nadó s'aguanta bé fins gairebé els 3 anys. L'únic inconvenient és que va per talles, així que el més probable és que no el pogueu fer servir mare i pare indistintament, però en el nostre cas no és un problema perquè tenia clar que el faria servir jo.

És molt fàcil de posar, es pot rentar a màquina i ens va genial! Ideal, sobretot, per trajectes curts.

Ja veieu que estic encantada, oi? Us el recomano moltíssim!


Sonàr Kids: Un descobriment en família

El primer cap de setmana de juny es va celebrar una nova edició del Sònar Kids al Port de la Selva. L'any passat la princesa era molt petita i ho vam descartar i enguany, no ens ho hem volgut perdre i la veritat és que ha valgut molt la pena.

Segons diu la mateixa organització, música i tecnologia són els dos pilars bàsics d'aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica. Bon ambient, bona música i famílies gaudint alhora de cada actuació i cada activitat.


Més coses: Llar d'Infants municipal habilitada com a zona de descans per a nadons i nens, trones a dojo, canviadors...

Activitats: taller de pintura de samarretes, taller de pintura de discos de paper i zona d'inflables entre d'altres.



Vam gaudir molt de la música i les activitats previstes vora el mar. L'únic inconvenient va ser la forta tramuntana que va bufar algunes hores, però que es va comportar dissabte a la tarda, per poder gaudir d'una de les actuacions que més ens van agradar, la de Busy P, i tot el dia de diumenge. Genial també l'actuació dels Brodas Bros!

Imatge de SònarKids

A destacar també, a part de la bona teca, un parc infantil al mateix Passeig i un altre a la platja, on els petits van gaudir moltíssim!



Sens dubte, repetirem!!!


dimecres, 19 de juny del 2013

Sorteig a La Capseta de Música!

La Núria de La Capseta de Música fa un sorteig! Si sou aficionades a la costura us recomano que hi participeu i que hi doneu un cop d'ull al seu bloc, perquè fa unes coses maquíssimes!

El premi:

* 2 fat quarters de la col·lecció HOMESPUN CHIC de Blend
fabrics, disseny de Melody Ross
* Un botó de fusta pintada de C'MICHAEL COTTAGE
* Unes tisoretes petites moníssimes ideals per brodar
* Una capseta de llauna amb cinta mètrica de 3 metres/120"


Xulo, oi? Teniu de temps per a participar fins a la nit de Sant Joan! Molta sort!!!!