diumenge, 30 de novembre del 2014

Càmping l'Empordà, a l'Estartit

Reprenc el tema de les vacances d'estiu per a continuar amb la segona part de les nostres vacances i és que, després d'uns dies al Languedoc, ens vam traslladar a l'Estartit, acampant al Càmping l'Empordà, un càmping molt recomanable a on hi vam estar molt a gust.

Terreny pla, parcel.les grans amb electricitat, dos parcs infantils, dos blocs sanitaris nous (súper nets!), dues piscines (una semi-olímpica i una petita amb sortidors), bar amb terrassa, petit supermercat i, al costat d'un dels blocs sanitaris, disposen de 4 rentadores i una assecadora.




Als mesos d'estiu tenen animació per a grans i petits, i pels petits, també hi ha una petita ludoteca a on hi han jocs i fan tallers.

El càmping es troba a menys d'un Km del centre del poble i de la platja, amb unes bones vistes de les Illes Medes, sorra fina i poca profunditat, ideal per a tota la família.


Us recomano un passeig a les Illes Medes a bord del Nautilus. Nosaltres vam escollir la ruta 2, d'una hora i mitja, aproximadament, que recorre la Costa del Massís del Montgrí, passant per Punta de la Barra, Punta Salines, Cap d'Utrera, Cala Pedrosa i Cala Foradada. Espectacular! De curta durada, també podeu escollir la ruta 1, que inclou bany a la Costa del Montgrí; nosaltres, però, la vam descartar, perquè els prínceps encara són petits i no saben nedar.
Un cop a les Illes Medes i, des de les cabines submergides de l'embarcació, es pot gaudir del meravellós fons submarí a través de grans finestrals.


Una altra excursió que vam fer, va ser visitar l'Escala (no deixeu de tastar les seves anxoves!) i les Ruïnes d'Empúries, porta d'entrada de la cultura grega i romana de la península Ibèrica i des d'on es pot gaudir d'unes vistes impressionants.


I això és només un tastet del que es pot fer des de l'Estartit, en família. M'encanta la Costa Brava!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada