diumenge, 9 de novembre del 2014

Càmping A l'Ombre des Oliviers

Aquest estiu vam passar uns dies al Languedoc; la idea principal era visitar la Cité de Carcassonne. Sense fills, hi hem anat dues vegades i ara, amb nens, teníem moltes ganes de tornar, sobretot perquè al príncep li encanta tot el que té a veure amb castell i cavallers. Vam estar cercant informació i ens vam decidir pel càmping A l'Ombre des Oliviers, a Cazilhac, a 5 minuts de la Cité.

El Càmping és molt recomanable; situació immillorable, parcel.les grans, amb gespa i delimitades. Té piscina, bar-restaurant amb terrassa i zona de jocs infantils. El bloc sanitari és senzill, però correcte. A diferència del Besalú, aquí no disposen de sabó de mans ni paper higiènic.



Una cosa important a tenir en compte pels homes/nens, si es va a l'estiu: en aquest càmping (com en altres de França), per motius d'higiene, està prohibit banyar-se amb banyadors tipus bermudes o shorts amples.


Pel que fa a la Cité, és una visita que recomano moltíssim! Només veure l'entrada, passejar-se pels seus carrers i placetes, ja val molt la pena, però si hi aneu amb nens a l'estiu, no deixeu de veure el torneig de cavallers!



À bientôt!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada